College

Kom alles te weten over Het Streek College

Samen leren, samen leven!

Of je nu start met een bbl, kbl of mavo advies. Op Het Streek College vinden wij de plek die bij je past. Je krijgt bij ons volop kansen om van jouw schooltijd een prachtige periode te maken. Dat doen we samen! Onze medewerkers werken elke dag hard om jou en jouw klasgenoten verder te helpen. Leren doen we op Het Streek College zowel door theorie als in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat je goed begrijpt wat je aan het leren bent.

Maak kennis met onze school!

Veelgestelde

VRAGEN

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Het Streek College.

Kom je kijken?

SLUIT HIER AAN!

Kom kijken en schrijf je in voor onze open lessen.

VOORLICHTING

Ontdek het College

Bekijk hier onze voorlichting over vmbo-mavo en leer onze school kennen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

Kies jij voor Het Streek College? Dan kies jij voor een goede start!

VOORLICHTING

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Als je kiest voor een middelbare school is het fijn om te weten wat de school jou allemaal kan bieden. In deze video leggen we je uit hoe de brugklas eruit ziet en wat je bij ons allemaal kan kiezen. Zo krijg jij al een goed beeld van onze school. Dat helpt je bij het maken van een schoolkeuze!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kom kennismaken

We nemen graag contact met je op

Open lessen voor groep 8

Zit je in groep 7? Wil je onze school Het Streek College (Zandlaan) beter leren kennen? Maak dan een afspraak via het formulier hiernaast. We hebben een Open Les op vrijdag 7 juni (14.30-16.30 uur), speciaal voor groep 7. Je ouders zijn ook welkom voor een rondleiding.
(De open lessen voor groep 8 dit schooljaar zijn geweest).

Vragen?!

Heb je misschien een andere vraag? Stel hem dan gerust door te mailen naar  onderbouw.college@hetstreek.nl

Een goede start als brugklasser

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Kies jij voor Het Streek College? Dan bieden wij jou uitstekende begeleiding en ondersteuning. Samen met jou gaan we werken aan een fantastische schooltijd. Voor iedereen is het spannend om naar de middelbare school te gaan. Wees gewoon jezelf en maak contact, dan vind je je plek zeker. Wil je meer weten over de begeleiding die wij bieden?

Kennismaking
De kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklassers is op woensdag 19 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur. De kennismaking met ouders is ’s avonds van 19.00 – 20.00 uur. Je ontvangt ook per brief informatie van ons.

Een goede start betekent ook dat je jezelf goed voorbereidt. Kom daarom naar de open lessen.  Je bent welkom!

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Heb jij interesse om te komen werken op een fijne school? Kom kijken bij de banenmarkt, dinsdag 16 april op Het Streek College!

De leerlingen van het Praktijkonderwijs hebben voor Pasen een prachtige tas mee gekregen met allerlei lekkernijen en recepten om de Pasen mee door te komen! Met speciale dank aan: @jeugdeducatiefonds! Fijn paasweekend iedereen🐇🐣

Vandaag hebben we met het vmbo, pro en isk samen genoten van een muzikale paasviering! Wat was het indrukwekkend om met bijna duizend mensen samen in een zaal te zijn en stil te staan bij Pasen!

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Foekens is teamleider brugklas van Het Streek College. Zij kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek College. Ook als je andere vragen hebt over bijvoorbeeld het vmbo of de school.

Mevrouw Foekens is er ook tijdens de Open Lessen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor ouders. Als je tussendoor nog vragen hebt dan kun je haar het beste even een mail sturen via onderbouw.college@hetstreek.nl.

Contact

Stel hier uw vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

Je kunt je aanmelden tussen 25 en 31 maart 2024.