College

Kom alles te weten over Het Streek College

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Of je nu start met een bbl, kbl of mavo advies. Op Het Streek College vinden wij de plek die bij je past. Je krijgt bij ons volop kansen om van jouw schooltijd een prachtige periode te maken. Dat doet we samen! Onze medewerkers werken elke dag hard om jou en jouw klasgenoten verder te helpen. Leren doen we op Het Streek College zowel door theorie als in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat je goed begrijpt wat je aan het leren bent.

Veelgestelde

VRAGEN

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Het Streek College.

VOORLICHTING

Ontdek het College

Bekijk hier onze voorlichting over vmbo-mavo en leer onze school kennen.

Kom je kijken?

SLUIT HIER AAN!

kom kijken en schrijf je in voor open lessen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. We zorgen en helpen je om een goede start te maken.

Kom je kijken?

Sluit je hier aan!

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! Ben jij nieuwsgierig hoe dat is? Kom dan zeker naar onze open lessen.

VOORLICHTING

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Als je kiest voor een middelbare school is het fijn om te weten wat de school jou allemaal kan bieden. In deze video leggen we je uit hoe de brugklas eruit ziet en wat je bij ons allemaal kan kiezen. Zo krijg jij al een goed beeld van onze school. Dat helpt je bij het maken van een schoolkeuze!

open dag & scholenmarkt

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Kom eens bij ons kijken! Dit kan door naar onze Open Dag te gaan of als ouder de Scholenmarkt te bezoeken. Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022.

Scholenmarkt

Willen jouw ouders al eens kennismaken met álle scholen uit de omgeving? Dan zijn ze welkom op de jaarlijkse scholenmarkt. Op deze avond geven wij een voorlichting met belangrijke informatie over onze school. Ook hebben wij kramen, waar docenten, mentoren en teamleiders staan om vragen te beantwoorden.

De scholenmarkt is op woensdag 10 november 2021 bij Het Streek Lyceum.
De gezamenlijke scholen hebben ook een website www.vo-ede.nl

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

De afgelopen tijd zijn de leerlingen op het Praktijkonderwijs druk geweest met mozaïeken! De tegels die zij hiervoor gebruikten kregen we cadeau van @steenbergentegels, nogmaals bedankt! Het project leverde prachtige resultaten op zoals je ziet!

De afgelopen tijd zijn de leerlingen op het Praktijkonderwijs druk geweest met mozaïeken! De tegels die zij hiervoor gebruikten kregen we cadeau van @steenbergentegels, nogmaals bedankt! Het project leverde prachtige resultaten op zoals je ziet!

Ook onze vmbo-bbl, -kbl en -mavo leerlingen worden in het zonnetje ☀️ gezet op onze drive-in diplomering. Heerlijk weer en een groot succes! 🎉

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Meneer Kraaijeveld is teamleider onderbouw van Het Streek College. Hij kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek College. Ook als je andere vragen hebt over bijvoorbeeld het vmbo of de school. Misschien wil je wel een keer meelopen tijdens een gewone lesdag?

Meneer Kraaijeveld is er ook tijdens de Open Lessen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor ouders. Als je tussendoor nog vragen hebt dan kun je hem het beste even een mail sturen via onderbouw.college@hetstreek.nl.

Contact

Stel hier uw vraagKEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK