College

VOLG HIER DE ONLINE OPEN DAG

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Leuk dat je er bent! Je vindt op deze website heel veel informatie over onze school. Ook valt er genoeg te bekijken. Toch nog vragen? Stel ze gerust. Veel plezier!

Veelgestelde

VRAGEN

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Het Streek College.

VOORLICHTING

Ontdek het College

Bekijk hier onze voorlichting over vmbo-mavo en leer onze school kennen.

LIVE CONTACT

SLUIT HIER AAN!

Stel je vraag aan ons, of volg een voorlichting van onze directeur.

PRIVÉ GESPREK

AFSPRAAK MAKEN

Liever een één-op-één gesprek? Plan een afspraak in die jou uitkomt.

Muis Seperator

VEELGESTELDE VRAGEN

HET STREEK COLLEGE

Bekijk hier alle filmpjes met veel gestelde vragen over Het Streek College. Zo leer je onze school goed kennen en weet je hoe we samen met jou een mooie start kunnen maken bij ons op de middelbare school.

VOORLICHTING

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Als je kiest voor een middelbare school is het fijn om te weten wat de school jou allemaal kan bieden. In deze video leggen we je uit hoe de brugklas eruit ziet en wat je bij ons allemaal kan kiezen. Zo krijg jij al een goed beeld van onze school. Dat helpt je bij het maken van een schoolkeuze!

Muis Seperator

LIVE CONTACT

SLUIT HIER AAN

Wij zijn live aanwezig om al je vragen te beantwoorden via Teams. Dit kan ook via de chat. Om 17.00 uur en om 19.00 uur is er ook een live voorlichting door onze directeur Alexander van Horssen. Doe mee via Teams.

LIEVER ééN-OP-ééN CONTACT?

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Toch even een medewerker spreken? Een fijn idee om iets te kunnen bespreken en de tijd te nemen voor elkaar in een persoonlijk gesprek. Dit kan op de dag zelf, maar ook op een later moment. In onderstaand formulier is het mogelijk jouw gegevens achter te laten, zodat wij contact kunnen opnemen.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK