College

Kom alles te weten over Het Streek College

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Of je nu start met een bbl, kbl of mavo advies. Op Het Streek College vinden wij de plek die bij je past. Je krijgt bij ons volop kansen om van jouw schooltijd een prachtige periode te maken. Dat doet we samen! Onze medewerkers werken elke dag hard om jou en jouw klasgenoten verder te helpen. Leren doen we op Het Streek College zowel door theorie als in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat je goed begrijpt wat je aan het leren bent.

Veelgestelde

VRAGEN

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Het Streek College.

Kom je kijken?

SLUIT HIER AAN!

Kom kijken en schrijf je in voor onze open lessen.

VOORLICHTING

Ontdek het College

Bekijk hier onze voorlichting over vmbo-mavo en leer onze school kennen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

Kies jij voor Het Streek College? Dan kies jij voor een goede start!

VOORLICHTING

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Als je kiest voor een middelbare school is het fijn om te weten wat de school jou allemaal kan bieden. In deze video leggen we je uit hoe de brugklas eruit ziet en wat je bij ons allemaal kan kiezen. Zo krijg jij al een goed beeld van onze school. Dat helpt je bij het maken van een schoolkeuze!

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor open lessen

Open lessen College

Op de onderstaande data hebben we onze open lessen:

  • woensdag 13 oktober 2021 (14.30-16.15 uur)
  • woensdag 24 november 2021 (14.30-16.15 uur)
  • woensdag 9 februari 2022 (14.30-16.15 uur)

Algemene voorlichting
Op woensdag 24 november 2021 en 9 februari 2022 wordt naast de Open Lessen ook een algemene voorlichting gehouden op Het Streek College. Aanvang 19:00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar onderbouw.college@hetstreek.nl

Een goede start als brugklasser

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

Kies jij voor Het Streek College? Dan bieden wij jou uitstekende begeleiding en ondersteuning. Samen met jou gaan we werken aan een fantastische schooltijd. Voor iedereen is het spannend om naar de middelbare school te gaan. Wees gewoon jezelf en maak contact, dan vind je je plek zeker. Wil je meer weten over de begeleiding die wij bieden?

Een goede start betekent ook dat je jezelf goed voorbereidt. Kom daarom bij ons langs. Dit kan door naar onze Open Dag te gaan. Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022.

Scholenmarkt

Je kan ook de Scholenmarkt bezoeken. Daar geven wij voorlichting met belangrijke informatie over onze school. Ook hebben wij kramen, waar docenten, mentoren en teamleiders staan om vragen te beantwoorden. De scholenmarkt is op woensdag 10 november 2021 bij Het Streek Lyceum. Kijk voor meer informatie op www.vo-ede.nl

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

“CSG Het Streek gelooft in jonge mensen! Doorlopende leerroutes van vo naar het mbo is in deze overeenkomst een prachtige uitwerking van ons verlangen in de betekenisvolle ontwikkeling van jongeren!” Dat zei Gertjan van der Molen, voorzitter college van bestuur van CSG Het Streek bij de ...ondertekening van de raamovereenkomst doorlopende leerlijnen op woensdag 1 december. Een overeenkomst die van groot belang is voor de overstap van vo naar mbo. De foto's tonen blije directeuren en bestuurders van scholen voor vo. Het volledige bericht vind je op onze website:https://www.hetstreek.nl/scholen-werken-samen-aan-doorlopende-leerlijnen-vmbo-mbo/

Tes is een van onze kanjers in de brugklas. Zij heeft gekozen voor de musicalklas, omdat zij enorm veel van acteren houdt. Ze is al helemaal gewend bij ons op school. Vooral de sfeer vindt zij fijn. Wat vind jij leuk aan de middelbare school?

Bewegen is belangrijk vinden wij op school. Daarom hebben we een Sportklas voor de onderbouw en een profiel Sport en Bewegen voor de bovenbouw. Op die manier kun je tijdens je hele schoolloopbaan extra sportief bezig zijn op Het Streek College.
Maar dat sportieve aspect kennen ze sinds kort ...ook buiten Ede. Heelsum is een relatief klein dorp met een bloeiende voetbalvereniging. CVV Redichem telt maar liefst 650 leden en meer dan 20 teams waaronder 6 vrouwenteams. Onze directeur hoorde dat meidenteam MO-12-1 op zoek was naar een kledingsponsor en is in het gat gedoken. Alle meiden kregen namens Het Streek een prachtige trainingsoutfit. Ze zijn er hartstikke blij mee en stralen als echte meiden meer dan ooit tevoren. CVV Redichem

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Meneer Kraaijeveld is teamleider onderbouw van Het Streek College. Hij kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek College. Ook als je andere vragen hebt over bijvoorbeeld het vmbo of de school. Misschien wil je wel een keer meelopen tijdens een gewone lesdag?

Meneer Kraaijeveld is er ook tijdens de Open Lessen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor ouders. Als je tussendoor nog vragen hebt dan kun je hem het beste even een mail sturen via onderbouw.college@hetstreek.nl.

Contact

Stel hier uw vraagKEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK