Praktijkonderwijs

Kom alles te weten over Het Streek College Praktijkonderwijs

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Wil jij graag leren door dingen te doen en uit te proberen? Dan is de school voor praktijkonderwijs voor jou dé opleiding na de basisschool. Samen met de vmbo-locatie van het Streek is de locatie voor praktijkonderwijs gevestigd aan de Zandlaan. Kies je voor ons praktijkonderwijs, dan kies je voor een school waar jij meetelt. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen.

Veelgestelde

VRAGEN

Bekijk hier de veelgestelde vragen aan Het Streek College Praktijkonderwijs.

Kom je kijken?

SLUIT HIER AAN!

Kom kijken en schrijf je in voor onze open lessen.

VOORLICHTING

Ontdek Pro

Bekijk hier onze voorlichting over het praktijkonderwijs en leer onze school kennen.

Ondersteuning & begeleiding

Vanaf de start op onze school is er aandacht voor iedere leerling.

VOORLICHTING

ONTDEK HET PRAKTIJKONDERWIJS

Als je kiest voor een middelbare school is het fijn om te weten wat de school jou allemaal kan bieden. In deze video leggen we je uit hoe de brugklas eruit ziet en wat je bij ons allemaal kan kiezen. Zo krijg jij al een goed beeld van onze school. Dat helpt je bij het maken van een schoolkeuze!

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor open lessen

Open lessen Praktijkonderwijs

Op de onderstaande data hebben we onze open lessen:

  • woensdag 13 oktober 2021 (14.30-16.15 uur)
  • woensdag 24 november 2021 (14.30-16.15 uur)
  • woensdag 9 februari 2022 (14.30-16.15 uur)

een goede start als brugklasser

ONTDEK HET PRAKTIJKONDERWIJS

Kies jij voor Het Streek College? Dan bieden wij jou uitstekende begeleiding en ondersteuning. Samen met jou gaan we werken aan een fantastische schooltijd. Voor iedereen is het spannend om naar de middelbare school te gaan. Wees gewoon jezelf en maak contact, dan vind je je plek zeker. Wil je meer weten over de begeleiding die wij bieden?

Kom eens bij ons kijken! Dit kan door naar onze Open Dag te gaan of als ouder de Scholenmarkt te bezoeken. Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022.

Scholenmarkt

Willen jouw ouders al eens kennismaken met álle scholen uit de omgeving? Dan zijn ze welkom op de jaarlijkse scholenmarkt. Op deze avond geven wij een voorlichting met belangrijke informatie over onze school. Ook hebben wij kramen, waar docenten, mentoren en teamleiders staan om vragen te beantwoorden.

De scholenmarkt is op woensdag 10 november 2021 bij Het Streek Lyceum.
De gezamenlijke scholen hebben ook een website www.vo-ede.nl

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Dam is teamleider van Het Streek College Pro. Zij kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek College Pro. Ook als je andere vragen hebt. Misschien wil je wel een keer meelopen tijdens een gewone lesdag?

Mevrouw Dam is er ook tijdens de Open Lessen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor ouders. Als je tussendoor nog vragen hebt dan kun je hem het beste even een mail sturen via info.college.pro@hetstreek.nl.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College Pro. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK