Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed!  We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

Maak kennis met onze school!

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Open dag vrijdag 6 oktober

Op vrijdag 6 oktober was onze open dag. We kunnen terugkijken op een hele leuke middag! Ontzettend leuk om de leerlingen uit groep 7 en 8 te ontmoeten. Gek idee dat de leerlingen straks starten op de nieuwe school. Máár.. de mensen én de sfeer, is er straks ook in het nieuwe gebouw! Volgend jaar weer een open dag! Wij ontmoeten u dan ook weer met veel enthousiasme!

Informatieavond technasium voor ouders

Zit uw zoon of dochter in groep 7 of 8 en wilt u meer weten over ons technasium? We nodigen u van harte uit voor de informatieavond over het technasium. Deze avond zal gehouden worden op woensdag 24 januari 2024 en start om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren. U bent van harte welkom op Het Streek College (Zandlaan 25). Aanmelden is niet nodig!

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen?  Meld je aan voor onze themamiddag technasium! Dit jaar worden er twee middagen georganiseerd. Elke middag heeft hetzelfde programma dus het is voldoende om je voor 1 middag op te geven. De middagen zijn op: woensdag 24 januari 2024 en vrijdag 9 februari 2024.

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor onze themamiddagen.

Ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor één van de themamiddagen. Voor gymnasium, GeoFuture en technasium zijn meerdere data ingepland. De themamiddagen zullen inhoudelijk hetzelfde zijn, het is dus niet nodig om uw zoon of dochter voor meerdere data op te geven. Wanneer een datum niet meer beschikbaar is kunt u uw zoon of dochter opgeven voor een reserveplek via epo@hetstreek.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht! Bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+.

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Woensdag 13 december heten we leerlingen uit groep 8 welkom op Het Streek Lyceum om te ontdekken hoe leuk Geo Future is! Meld je snel aan (www.welkomophetstreek.nl) en neem deel aan onze escape room! 🕵️‍♂️🔍

Woensdag 13 december heten we leerlingen uit groep 8 welkom op Het Streek Lyceum om te ontdekken hoe leuk Geo Future is! Meld je snel aan (link in bio) en neem deel aan onze escape room! 🕵️‍♂️🔍 #themamiddag #samenlerensamenleven

Gisteren werd er door onze leerlingen en medewerkers aandacht besteed aan de start van campagne Orange the World: een wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Deze campagne duurt van 23 november - 10 december #samenlerensamenleven #orangetheworld

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen?  De heer Spoelstra is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. De heer Spoelstra kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet hij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is hij altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je hem het beste even een mail sturen via esp@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK