Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed! Tijdens onze open dag, open lessen en themamiddagen krijg je de kans om ons nóg beter te leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

Bekijk hieronder onze interactieve tour en maak kennis met onze school!

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen? Meld je aan voor één van onze themamiddagen technasium. Let op: beide middagen hebben dezelfde inhoud.
De tweede themamiddag technasium is verplaatst naar vrijdag 11 februari (15.00 – 17.15 uur). De themamiddag is helaas vol. Wil je op de reservelijst? Mail naar asa@hetstreek.nl

Themamiddag cultuur & media

Heb je een mavo-, havo- of vwo-advies en lijkt het je leuk om vóór of achter de camera bezig te zijn? Meld je dan aan voor deze themamiddag. Deze is verplaatst naar woensdag 16 februari (14.30 – 17.00 uur). De themamiddag is helaas vol. Wil je op de reservelijst? Mail naar asa@hetstreek.nl

Themamiddag gymnasium

Heb je een vwo-advies, houd je wel van een uitdaging en ben je geïnteresseerd in vreemde talen en culturen? Meld je dan aan voor de themamiddagen gymnasium. In twee middagen leer je debatteren, filosoferen en maak je alvast kennis met Grieks en Latijn. Op woensdag 19 januari vindt de themamiddag online plaats, op woensdag 9 februari bij ons fysiek op school. Je kunt je nog aanmelden!

Themamiddag Bèta Challenge

Heb je een mavo-advies, ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om samen aan een project te werken? Meld je dan aan voor deze themamiddag. Deze is verplaatst naar woensdag 9 februari (14.30 – 17.00 uur). De themamiddag is helaas vol. Wil je op de reservelijst? Mail naar asa@hetstreek.nl

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor onze themamiddagen.

Ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor één van de themamiddagen,

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht! Bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+.

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Voor onze fijne school zijn we op zoek naar een (eerstegraads) docent economie en bedrijfseconomie! Check onze website voor meer informatie 👇👇

Afgelopen vrijdag heeft V3X hun zelfgemaakte Franse culinaire recepten gepresenteerd. De quiche lorraine, Bretonse crêpes, Luikse wafels en pains au chocolat waren délicieux!! 🥖🧇🥐

Onze technasiumleerlingen sloten vandaag hun laatste project ‘Space@Sea’ af bij de opdrachtgever, Maritiem Onderzoeksinstituut Marin 🌊🌊 Ze testten of hun prototypes bestand waren tegen zwaar weer! @stichtingtechnasium #samenleren

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK