Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed!  We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

Open dag vrijdag 15 november 16.00 – 20.00 uur!

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Open dag vrijdag 15 november 16.00 – 20.00 uur

Op vrijdag 15 november organiseren wij weer een open dag. Voor het eerst in onze nieuwe school! We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en laten je graag onze school zien. Want natuurlijk zijn wij reuzetrots!

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen?  Na de zomervakantie zijn er weer verschillende momenten waarop je kennis kan maken met onder andere het technasium. Hou de site in de gaten zodat je je snel kan inschrijven zodra de mogelijkheid er weer is!

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor onze themamiddagen.

Ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor één van de themamiddagen. Voor gymnasium, GeoFuture en technasium zijn meerdere data ingepland. De themamiddagen zullen inhoudelijk hetzelfde zijn, het is dus niet nodig om uw zoon of dochter voor meerdere data op te geven. Wanneer een datum niet meer beschikbaar is kunt u uw zoon of dochter opgeven voor een reserveplek via epo@hetstreek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht! Bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+.

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Iedereen een fijne vakantie en tot volgend schooljaar in ons mooie nieuwe schoolgebouw! #zomervakante

De bubbels staan klaar voor de laatste diploma-uitreikingen: vanavond zijn onze geslaagde vwo leerlingen aan de beurt 🎓 en daarna met alle examenleerlingen op naar het gala 💃🏻🕺🏻 Veel plezier! #trots #examengala

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen?  De heer Spoelstra is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. De heer Spoelstra kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet hij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is hij altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je hem het beste even een mail sturen via esp@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK