Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Open dag vrijdag 30 september 2022 van 16.00 – 20.00 uur

Ben je nieuwsgierig naar onze school? Je bent, samen met je ouders, van harte welkom tijdens onze Open Dag. Aanmelden is niet nodig!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed! Tijdens onze open dag, open lessen en themamiddagen krijg je de kans om ons nóg beter te leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

Bekijk hieronder onze interactieve tour en maak kennis met onze school!

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Open lessen en open dag

MAAK KENNIS MET HET STREEK LYCEUM

Zit je in groep 7 of 8 en wil je kennismaken met Het Streek Lyceum? Dat kan!

Open lessen

Op woensdag 9 november 2022 ben je van harte welkom tijdens onze openlesmiddag. Je volgt drie mini-lesjes, bijvoorbeeld wiskunde, Frans of gym. Zo ervaar je hoe het er op een middelbare school aan toegaat! Deze middag start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig!

Open Dag

Op vrijdag 30 september 2022 openen we onze deuren voor jou en je ouders tijdens onze Open Dag. Neem een kijkje in de school, maak kennis met leerlingen en docenten en stel ál je vragen. We zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen? Meld je aan voor onze themamiddag technasium op woensdag 23 november 2022. Deze themamiddag is vol! Wil je op de reservelijst? Stuur een mail naar epo@hetstreek.nl o.v.v. je naam en huidige basisschool. Binnenkort opent de inschrijving voor een tweede themamiddag technasium op woensdag 25 januari 2023.

Themamiddag cultuur & media

Heb je een mavo-, havo- of vwo-advies en lijkt het je leuk om vóór of achter de camera bezig te zijn? Meld je dan aan voor deze themamiddag op woensdag 11 januari 2023.

Themamiddag gymnasium

Heb je een vwo-advies, houd je wel van een uitdaging en ben je geïnteresseerd in vreemde talen en culturen? Meld je dan aan voor de themamiddag gymnasium op woensdag 7 december 2022. Tijdens deze middag leer je debatteren, filosoferen en maak je alvast kennis met Grieks en Latijn.

Themamiddag GeoFuture

Heb je een havo- of vwo-advies, hou je van de wereld om je heen en ben je graag bezig met toekomstvragen? Meld je dan aan voor deze themamiddag op woensdag 30 november 2022.

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor onze themamiddagen.

Ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor één van de themamiddagen,

Hidden

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht! Bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+.

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze scholengemeenschap CSG Het Streek kregen alle leerlingen en collega’s deze week van ons een gepersonaliseerde Dopper🚰🚰 (Gemist? Haal ‘m morgen vanaf 9.00 uur alsnog op bij de receptie!) #gezondeschool

We tellen af naar onze Open Dag ⏳Wat zien we ernaar uit om alle groep 7- en 8-leerlingen en hun ouders welkom te heten op Het Streek Lyceum! 🏫🏫 Zien we je daar?! #samenleren #samenleven

Onze mavo 4-leerlingen brachten vorige week drie dagen door op het prachtige Texel 🐑🐑 Teamopdrachten doen, zeehondjes kijken 🦭 bij @ecomaretexel, naar het @juttersmuseumflora en héél veel fietsen 🚲: met elkaar hadden ze tópdagen! #examenjaar #samenleven

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK