open lessen college

open lessen

HET STREEK college GEEFT Onderwijs dat bij jou past

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! Ben jij nieuwsgierig hoe dat is? Kom dan zeker naar onze open lessen en themamiddagen. Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen op Het Streek College? Schrijf je dan in voor de Open Lessen.

Open lessen

Zo maak je kennis met praktijk- en theorielessen, zoals je die ook zou kunnen krijgen als je bij ons op school zit. Ook maak je op een ontspannen manier kennis met leraren van de school. Vaak kom je ook nog eens vrienden tegen die ook langs komen. Op de dagen van de Open Lessen is er ook altijd een kennismakingsavond voor ouders. Op deze avonden is er volop ruimte voor het beantwoorden van allerlei vragen.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Foekens is teamleider onderbouw van Het Streek College. Zij kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek College. Ook als je andere vragen hebt over bijvoorbeeld het vmbo of de school.

Mevrouw Foekens is er ook tijdens de Open Lessen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor ouders. Als je tussendoor nog vragen hebt dan kun je haar het beste even een mail sturen via onderbouw.college@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK