Aanmelden

MELD JE AAN!

Het Streek Lyceum biedt onderwijs dat bij je past

Om je aan te melden op onze school, vul je het aanmeldingsformulier in. Dat ligt klaar op jouw basisschool. Of vul samen met je ouders het formulier dat onderaan deze pagina staat en geef dat aan je leerkracht. Wij ontvangen dan via de basisschool:

  • het door u ingevulde formulier
  • het advies van de basisschool + de bijbehorende informatie

Jouw aanmelding willen wij vóór 1 maart 2022 hebben ontvangen. Daarna ontvang je zo snel mogelijk na 1 maart 2022 van ons een bericht van inschrijving.

Overdracht en plaatsing

Tussen 8 maart tot 6 april 2022 vindt er een zogenoemde warme overdracht plaats van de leerlingen uit groep 8 van de basisschool naar Het Streek Lyceum. De toelatingscommissie bespreekt de aangemelde leerlingen. Uiterlijk 14 april 2022 ontvang je en jouw basisschool een bericht van plaatsing.

Kennismakingsmiddag

Op woensdag 8 juni 2022 organiseren we voor alle nieuwe brugklassers een kennismakingsmiddag.

Opgeven voor BO+

Nieuwe brugklasleerlingen die zijn geplaatst in een mavo/havoklas of een havo/vwo klas en die interesse hebben voor BO+, kunnen zich tot en met 14 mei 2022 hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar mevrouw A. Saarloos, administratief medewerkster: asa@hetstreek.nl.

Heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust met de teamleider van de brugklas, mevrouw G.W. Lankhaar-Melgers, tel 0318-632505 of mail glr@hetstreek.nl

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College Pro. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK