open lessen lyceum

open lessen & themamiddagen

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! Ben jij nieuwsgierig hoe dat is? We hebben nu een open dag, een open les middag én zes (!) themamiddagen mogen beleven. Tot aan de schoolvakantie zijn er geen open dagen, open les middagen en themamiddagen meer. Na de zomervakantie zijn er weer nieuwe kansen om deze te bezoeken. Inschrijven kan via de site!

GeoFuture

Als je nieuwsgierig bent naar de wereld om je heen, als je geïnteresseerd bent in vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en economie, als je na wilt denken over oplossingen voor problemen als milieuvervuiling en klimaatverandering.

Technasium

Als je een havo-, havo/vwo- of vwo-advies hebt en je vindt het leuk om bijvoorbeeld bezig te zijn met het ontwerpen van een cruiseschip of een afvalverwerkingsstation, met het oplossen van een misdrijf of het testen van een app. Als je dus een uitvinder in de dop bent. De invulling van de middagen in november en januari zijn hetzelfde.

Cultuur en media

Als je het leuk vindt om voor of achter de camera te staan, graag meedenkt over het maken van een video of een clip, het leuk vindt om radio- of tv-programma’s te bedenken.

Gymnasium

Als je vwo-advies hebt en je vindt het leuk om de wereld van de Grieken en Romeinen te leren kennen, om te discussiëren, om in een toneelstuk mee te doen.

Bèta Challenge

Als je een mavo- of mavo/havo-advies hebt en je geïnteresseerd bent in technologie, graag met je handen werkt en goed bent in het bedenken van creatieve oplossingen.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek College Pro. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK