Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed!  We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

Bekijk hieronder onze interactieve tour en maak kennis met onze school!

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Open lessen

MAAK KENNIS MET HET STREEK LYCEUM

Zit je in groep 7 of 8 en wil je kennismaken met Het Streek Lyceum? Dat kan!

Open lessen

Op woensdag 11 januari 2023 ben je van harte welkom tijdens onze openlesmiddag. Je volgt drie mini-lesjes, bijvoorbeeld wiskunde, Frans of gym. Zo ervaar je hoe het er op een middelbare school aan toegaat! Deze middag start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig!

Informatieavond technasium voor ouders

Zit uw zoon of dochter in groep 7 of 8 en wilt u meer weten over ons technasium? We nodigen u van harte uit voor de informatieavond over het technasium o donderdag 26 januari. Deze avond start om 19.30 uur op Het Streek College (Zandlaan 25) en duurt ongeveer een uur. Aanmelden is niet nodig!

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen?  Meld je aan voor onze themamiddag technasium op woensdag 15 februari 2023!

Themamiddag GeoFuture

Heb je een havo- of vwo-advies, hou je van de wereld om je heen en ben je graag bezig met toekomstvragen? Meld je dan aan voor deze themamiddag op woensdag 1 februari 2023.

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor onze themamiddagen.

Ben je benieuwd naar onze school? Meld je dan aan voor één van de themamiddagen,

Hidden

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Ontdek Het Streek Lyceum met de leukste interactieve film of doe de digitale speurtocht! Bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+.

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Benieuwd naar het technasium (voor havo en vwo) op Het Streek? Bezoek donderdag 26 januari om 19.30 uur de informatieavond voor ouders van groep 7- en 8-leerlingen! 👩‍💻 We ontvangen u graag op de locatie Het Streek College (Zandlaan 25). Aanmelden is niet nodig!

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK