Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed! Tijdens onze open dag, open lessen en themamiddagen krijg je de kans om ons nóg beter te leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Nieuwsgierig naar Het Streek Lyceum? Doe de digitale speurtocht of bekijk onze school in 360 graden!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

Themamiddag technasium

Heb je een havo- of vwo-advies, werk je graag samen en ben je goed in het verzinnen van creatieve oplossingen voor lastige problemen? Meld je aan voor één van onze themamiddagen technasium. Let op: beide middagen hebben dezelfde inhoud.
De themamiddag voor 17 november zit inmiddels vol.

Themamiddag cultuur&media

Heb je een mavo-, havo- of vwo-advies en lijkt het je leuk om vóór of achter de camera bezig te zijn? Meld je dan aan voor deze themamiddag.

Themamiddag gymnasium

Heb je een vwo-advies, houd je wel van een uitdaging en ben je geïnteresseerd in vreemde talen en culturen? Meld je dan aan voor de themamiddagen gymnasium. In drie middagen leer je debatteren, filosoferen en maak je alvast kennis met Grieks en Latijn. Let op: als je je aanmeldt, ben je dus drie middagen van harte welkom!

Themamiddag geofuture

Heb je een mavo-, havo- of vwo-advies en ben je geïnteresseerd in de wereld om je heen? Meld je dan aan voor deze themamiddag.

Themamiddag Bèta Challenge

Heb je een mavo-advies, ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om samen aan een project te werken? Meld je dan aan voor deze themamiddag.

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

Op woensdag 27 oktober 2021 en woensdag 26 januari 2022 organiseren we open lessen. Daarvoor hoef je je niet in te schrijven! Je kunt gewoon bij ons binnen lopen. De lessen starten om 14.30 uur en duren tot 16.00 uur.  Ook organiseren we op verschillende woensdagmiddagen themamiddagen, bijvoorbeeld over het technasium. Daarvoor moet je je wél aanmelden.


** Deze themamiddag zit op dit moment vol. Wilt u zich toch inschrijven voor deze themamiddag dan komt u op de reservelijst terecht. Mail bovenstaande gevraagde gegevens naar info.lyceum@hetstreek.nl

Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Doe mee met een digitale speurtocht, bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus, loop virtueel door de school in 360 graden of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+

open dag & scholenmarkt

ONTDEK HET STREEK LYCEUM

Kom eens bij ons kijken! Dit kan door naar onze Open Dag te gaan of als ouder de Scholenmarkt te bezoeken. Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022. U bent tussen 16.00 uur en 21.00 uur van harte welkom!

Scholenmarkt

Willen jouw ouders al eens kennismaken met álle scholen uit de omgeving? Dan zijn ze welkom op de jaarlijkse scholenmarkt. Op deze avond geven wij een voorlichting met belangrijke informatie over onze school. Ook hebben wij kramen, waar docenten, mentoren en teamleiders staan om vragen te beantwoorden.

De scholenmarkt is op woensdag 10 november 2021 bij Het Streek Lyceum.
De gezamenlijke scholen hebben ook een website www.vo-ede.nl

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Well done!! 🎓👏 Afgelopen woensdag nam een groot aantal leerlingen hun Cambridge English diploma in ontvangst!! #proud #congratulations

Ben jij bijna 18? En doe je nu mavo, havo of vwo? Dan heb je straks recht op een tegemoetkoming. Misschien heb je daarnaast ook nog recht op een aanvullende toelage. Check nu alvast duo.nl/bijna18 💰🏫 #scholieren #tegemoetkoming #vmbo #havo #vwo #vavo #praktijkonderwijs #duo #mijnduo #zelfdoen... #18jaar

Themamiddag GeoFuture 🌍 Ruim honderd groep 8-leerlingen gingen gistermiddag de uitdaging aan: ontsnappen uit een heuse escaperoom 🔐🧩! #samenleren

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK