Lyceum

Kom alles te weten over Het Streek Lyceum

SAMEN LEREN, SAMEN LEVEN!

Heb je een mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumadvies? Dan zit je op Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg goed! Tijdens onze open dag, open lessen en themamiddagen krijg je de kans om ons nóg beter te leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en wie je nog gaat worden. Je kan erop vertrouwen dat het je gaat lukken op onze school. Je gaat je talenten ontdekken, ontwikkelen en delen met anderen.

ONZE SCHOOL

Neem een kijkje

Nieuwsgierig naar Het Streek Lyceum? Doe de digitale speurtocht of bekijk onze school in 360 graden!

presentaties

Ontdek het lyceum

Bekijk hier onze presentaties en leer onze school beter kennen.

Kom je kijken?

op onze school

Kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

een goede start

ALS BRUGKLASSER

En dan is het zover! Je gaat naar de brugklas. Wij helpen je een goede start te maken.

kom je kijken?

kom kijken en schrijf je in voor open lessen en themamiddagen.

Op woensdag 27 oktober 2021 en woensdag 26 januari 2022 organiseren we open lessen. Daarvoor hoef je je niet in te schrijven! Ook organiseren we op verschillende woensdagmiddagen themamiddagen, bijvoorbeeld over het technasium. Daarvoor moet je je wél aanmelden.Neem een kijkje in onze school

En ontdek hoe leuk het is

Doe mee met een digitale speurtocht, bekijk de school samen met onze leerlingvereniging Onesiforus, loop virtueel door de school in 360 graden of bekijk toffe promofilmpjes van het technasium en BO+

open dag & scholenmarkt

ONTDEK HET STREEK LYCEUM

Kom eens bij ons kijken! Dit kan door naar onze Open Dag te gaan of als ouder de Scholenmarkt te bezoeken. Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022.

Scholenmarkt

Willen jouw ouders al eens kennismaken met álle scholen uit de omgeving? Dan zijn ze welkom op de jaarlijkse scholenmarkt. Op deze avond geven wij een voorlichting met belangrijke informatie over onze school. Ook hebben wij kramen, waar docenten, mentoren en teamleiders staan om vragen te beantwoorden.

De scholenmarkt is op woensdag 10 november 2021 bij Het Streek Lyceum.
De gezamenlijke scholen hebben ook een website www.vo-ede.nl

webinars & presentaties

DIGITALE PRESENTATIES HET STREEK LYCEUM

Bekijk hieronder alle digitale presentaties over Het Streek Lyceum in het algemeen of over onze leerstromen technasium, gymnasium, Cultuur & media en GeoFuture.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Ook wij trekken de deur achter ons dicht 🚪🏫 We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie graag maandag 30 augustus weer voor de jaaropening ☀️!

Onze nieuwe website is LIVE 🍾🍾🎉🎉! Met frisse kleuren en nieuwe foto’s, helemaal in lijn met onze huisstijl. Wat vind jij van onze nieuwe site 💁‍♀️💁🏾⬇️?

Vandaag werd er door de musical-crew geproost op de start van een mooi musical 2021-2022 jaar 🥂De audities zijn in volle gang! 🎤🕺🏻💃🏻

Een goede start

ONTDEK HET LYCEUM

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! En weet je, zo voelt iedereen zich. Op de basisschool wist je alles wel zo langzamerhand en nu is alles weer nieuw. De beste tip van de brugklassers die dit ook hebben meegemaakt is ‘wees jezelf en maak zoveel mogelijk contact’, dan leer je het snelste iedereen kennen en vind je je plek wel.

BROCHURES

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Bekijk hier de brochures van Het Streek Lyceum. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie ook op onze reguliere website.

Shelf Wood

Contactpersoon

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Heb je nog vragen? Mevrouw Lankhaar is teamleider brugklassen van Het Streek Lyceum. Hier zie je haar met allemaal brugklassers die je alvast succes wensen voor als je voor het eerst bij ons op school komt.

Mevrouw Lankhaar kan je van alles vertellen over de brugklas en de eerste periode op Het Streek Lyceum. Dat doet zij graag! Tijdens de themamiddagen, op de Open Dag of tijdens de kennismakingsavond voor je ouders is ze altijd aanwezig. Als je tussendoor al vragen hebt, dan kun je haar het beste even een mail sturen via glr@hetstreek.nl.

KEUZE AL GEMAAKT? SUPER!

MELD JE HIER AAN VOOR HET STREEK